Alapozó szint

19,990Ft

A terhesség alatt meglazult szalagokat, izmokat (gát, hasizmok), először regenerálni kell, hogy nehogy sérülést okozz egy rossz mozdulattal. Ha pedig császármetszésed volt, akkor meg pláne. 

Éppen ezért ezen elvek alapján állítottam össze a szülés utáni alapozó csomagot, amiben szintekre osztva találhatóak az edzések és egymásra épülnek a 10-45 perces videók. 

Az első szintben  található videókkal kezd, ezen belül is a légzéssel. Első körben megtanuljuk a hasi légzést, majd a core regenerálását és stabilizálását, és persze a gátizmokat is elkezdjük  óvatosan bevonni. 

A második szinten már egy  kicsit erősebben dolgozunk, végül a harmadik szinttel felkészítjük magunkat a rendes edzések újrakezdéséhez és itt már alakformáló blokkok is vannak.

A gyakorlatok elvégzéséhez szükséges eszközök:

-szőnyeg
-labda vagy párna
-szék

A csomag tartalma: 13 videó

Hozzáférési idő: 2 hónap


Cikkszám alapozo-csomag Kategória

Leírás

Fontos, hogy ezek a videók nem helyettesítik a gyógytornát, a szakvéleményt. Ha valamilyen problémád vagy eltérés van a regenerációdban mindenképpen kérd ki a nőgyógyászod, gyógytornászod véleményét. Mielőtt belekezdenél a mozgásban azt is jó ha tudod van e szétnyílt hasizmod és ha igen milyen mértékű, ugyanis ez is befolyásolja, hogy milyen mozgást végezhetsz és hogyan. 

Ha nincs sérved és nem nagyobb két ujjnyinál a hasizmod szétnyílása, akkor megfelelő módon többnyire végezhetőek a csomagban lévő gyakorlatok-erről az egyes videók leírásánál részletesebben tájékozódhatsz.

Ezen információk tudatában vágj bele a mozgásba. 

/Hogy mikor léphetsz a következő szintre teljesen eltérő egyénileg, hiszen múlik a kiindulási állapoton és azon is, hogy milyen gyakran végzed el a gyakorlatokat. Ha heti 3-4 alkalommal csinálod a videókat, akkor kb. két hónap alatt fejlődsz annyit, hogy a kezdő videókat elkezdhesd./

Az ALAPOZÓ szint tartalmának sorrendjét fontos betartani, hiszen a gyakorlatok, videók egymásra épülnek. Ha heti 3-4 alkalommal végzed a videókat, akkor kb 2-3 hónap, mire az alapozás végére érsz, de természetesen ez egyéni állapottól, az edzések gyakoriságától és számától is függ.

A videók sorrendje:

ALAPOZÁS 1 SZINT
-2 hétig heti 3-4 alkalommal

1.1 Alapozó légzés

-kb 2 hétig az alábbi 3 videó heti minimum 2-3 alkalommal
1.2.1. Alapozás négykézláb
1.2.2. Alapozás labdával 1
1.2.3. Alapozás labdával 2

ALAPOZÁS 2 SZINT
-kb 2 hétig heti minimum 2-3 alkalommal

2. Alapozás székkel 1
2. Alapozás székkel 2
2. Alapozás falnál
2. Alapozás-teljes test-talajon

ALAPOZÁS 3 SZINT
-kb 2-3 hétig heti minimum 2-3 alkalommal variálhatod ezeket a videókat

3. Alapozás székkel 3
3. Alapozás- teljes test cardio
3. Felsőtest erősítés-nyújtás

3. Comb-popsi

A Nyújtás videót pedig bármelyik szinten végig csinálhatod.