Szülés utáni mozgás

Amikor már ott szuszog rajtad vagy épp melletted életed új értelme, akkor nem biztos, hogy az edzés lesz az első gondolatod… bár az is lehet éppen, kinek mi. Viszont az szinte biztos, hogy előbb utóbb mindenkiben felmerül a kérdés, hogyan érzi magát újra majd a réginek. A picit löttyedt has mikor lesz újra lapos, feszes, a popsi újra kerek, a karok kevésbé asszonyosak és hát sorolhatnám milyen gondolatok jutnak még ilyenkor eszünkbe a tükör előtt állva. Viszont sokkal fontosabb, hogy az egészségünk miatt tegyünk magunkért és azért, mert a gyermekednek is sokkal fittebb kiegyensúlyozottabb anyukája lehetsz. Hiszen a mozgás testileg és lelkileg is jótékony hatással van a mindennapjaidra.

Abban egyetértenek a szakemberek, hogy a szülés után már akár pár nappal is el lehet kezdeni a regenerálódást. Na, azért ne futásra és guggolásokra gondolj!

Egy kis séta a friss levegőn, légzőgyakorlatok, amik segítik a regenerálódását, óvatos –nem teljes erősségű- gátizomtorna, nyújtások  pár percben szépen lassan a hétköznapok részévé válhatnak.

Természetesen most is kérd ki az orvosod véleményét, hisz minden test és minden szülés más, így más a sérülés mennyisége és a regenerálódás is (természetes szülés után 6 hét, míg császármetszés után 8-12 hét). Ha nincs semmilyen komplikáció és az orvosod a 6 hetes kontrollon engedélyezi, akkor kezd el újra, szép lassan az alapoktól a mozgást. Semmi esetre se térj vissza azonnal a korábbi edzésrutinodhoz, hiszen hiába érzden magad esetleg jól, a 9 hónap alatt rengeteg változás ment végbe a testedben, aminek idő kell a teljes felépüléshez. Ez idő alatt pedig nagyon tudatosan kell a mozgást újra bevezetni a rutinodba, hogy ne árts magadnak, ha estleg inkontinencia, aranyér vagy akár szétnyílt hasizmod van. 

Éppen ezért három részre bontottam a mozgáshoz való visszatérést:

  1. Alapozó szint 
  2. Kezdő szint
  3. Haladó szint

Szülés utáni videó csomagok és árak (alapozó szint)

Alapozó csomag

19.990.-

A csomag tartalma: 13 videó

Hozzáférés: 3 hónapig

RÉSZLETEK

Kisbabás jóga

5.990.-/hó

A csomag tartalma: 4 videó

Hozzáférés: 1 hónapig

RÉSZLETEK

Szülés utáni videó csomagok és árak (kezdő szint)

Kezdő csomag

19.990.-

A csomag tartalma: 14 videó

Hozzáférés: 2 hónapig

RÉSZLETEK

Szülés utáni videó csomagok és árak (haladó szint)

Baba mama csomag

6.990.-/hó

A csomag tartalma: 6 videó

Hozzáférés: 1 hónapig

RÉSZLETEK

Nagybabás jóga

5.990.-/hó

A csomag tartalma: 4 videó

Hozzáférés: 1 hónapig

RÉSZLETEK

Haladó csomag

19.990.-

A csomag tartalma: 16 videó

Hozzáférés: 2 hónapig

RÉSZLETEK

Élő órák az Artpole Studioban

Baba mama jóga élőben

4.500.-/alkalom

RÉSZLETEK

Kismama jóga előben

4.500.-/alkalom

RÉSZLETEK

Szülés utáni regeneráló torna

4.500.- /alkalom

RÉSZLETEK