Hogy ki vagyok én és mit kell rólam tudni?

A legtöbben a tv-ből ismerhetnek, mint a VIVA-s lányt, aki mindig vigyorog és ikrei vannak. Ami igaz is  :), de ha igazán be szeretném mutatni magam azt mondanám, hogy az az igazi nem bír a fenekén megmaradni típusú lány vagyok, aki képes a terhessége felénél új fába vágni a fejszéjét és nem is egybe, hanem rögtön többe is. Ennek köszönhetően olvashatod most eme sorokat.  

Aki ismer tudja, hogy a sportolás mindig jelen volt az életemben. Már 3 éves koromban tornázni jártam, úsztam, majd ritmikus sportgimnasztikáztam versenyszerűen. A sport szeretete, igénye végigkísérte az életem. Néhány éve fitnesz instruktori, majd személyi edzői végzettséget szereztem,  majd különböző tanfolyamokkal (Hot Iron, smr henger, mobilizáció, world jump)  folyamatosan bővítettem a tudásomat. Az élet úgy hozta, hogy a családbővítéssel és életvitellel egy új irányzat felé is fordultam és ez a kismama  és a babás jóga. Az anyukák jólléte kifejezetten fontos számomra, ezért nagy hangsúlyt fektetek a regenerálásra.

Emellett a vegán nutritionist képzést is elvégeztem, hiszen az elmúlt 4 évben a különböző allergiáim és intoleranciáim miatt sok változást kellett bevezetnem az étrendembe is a család kisebb-nagyobb örömére. Meg persze a mai világban a tudatosság és a fenntarthatóság sem elhanyagolható. 

A jövőben is szándékomban áll különböző kurzusokkal fejleszteni és bővíteni a tudásomat. 

Az edzős videók mellett szeretném olyan videós tartalmakkal, információkkal érdekessé, izgalmassá és persze informatívvá tenni a BabyOnBoard világát, amik a várandósság, szülés, és anyává válás rögös útján felmerülő témákat dolgozzák fel.

Amúgy 40 éves, most már 3 gyermekes anyuka vagyok, ugyanolyan hétköznapi problémákkal, mint bármelyik anyuka, nő és próbálok lavírozni a különböző terepek és szerepek között, ami hol így hol úgy sikerül.