Baba-Mama jóga – Nagybabás

5,990Ft

A nagybabás jóga 8-10 hónapos kortól 24 hónapos korig ajánlott. Ezeken az órákon már aktívabb erősítő és nyújtó gyakorlatokat végzünk mondókákkal karöltve, hogy minél inkább bevonjuk a babákat a mi gyakorlatainkba. Persze ők közben játszhatnak, mászhatnak, amihez kedvük van éppen. Ezekben a videókban már nincs baba masszázs, hiszen már nem igénylik, inkább mennek felfedezni a világot ( ha igényli, engedi nyugodtan masszírozhatjuk nagyobb korban is).

Az órák kb 45 percesek, melyek egy ráhangolódásból, bemelegítésből, ászana részből, gátizom tornából és egy relaxációból állnak.  Minden gyakorlatsorban vannak részek, ahol a babák aktívabb résztvevői az órának, de opcionálisan ezeket is lehet baba nélkül végezni, ha éppen a kicsinek nincs kedve hozzá.

Eredetileg nem terveztem Baba- Mama jóga videókat készíteni, hiszen az egyik lényegi eleme a szocializálódás, az hogy a baba és a mama is kimozdul, társaságban van, ismerkednek másokkal és együtt gyakorolják a jógát. Viszont az utóbbi években a pandémia miatt végül mégis úgy döntöttem csinálok ilyen videókat is, hiszen nem mindig tudunk vagy akarunk közösségbe menni a jelen helyzetben.

A csomagban 4  videó található, amikben Freya 10 hónapos, így természetesen van amikor ő is belekiabál, nincs kedve valamihez vagy épp elkezd nyűgös lenni közben, mint bármelyik másik baba, éppen ezért ismét életszerű közvetlen hangulatú videókra számíthattok ezúttal is.


Cikkszám baba-mama-joga-nagybabas Kategória